Over ons

Een passie voor Kerst en de wens naar het ondersteunen van een goed doel, betekende het begin van Kerstboomaanhuis in 2015.

Kerstboomaanhuis is een webshop met een uniek aanbod aan kerstartikelen en een focus op kwaliteit en service, gerund door twee gedreven jonge mannen die houden van de sfeer van Kerst, maar die vooral ook de tradities van vroeger in ere willen houden.

De aankoop van een kerstboom is vaak een hele onderneming en voor velen onder ons niet de meest aangename ervaring. Een te kleine laadruimte in de wagen, het tijdrovend afschuimen van winkels op zoek naar de geschikte kerstboom en unieke decoraties met dat tikkeltje meer, lange wachtrijen aan de kassa, het sleurwerk en tot slot een wagen vol naalden, klinkt ons allen bekend in de oren.

De kerstperiode dient gevuld te worden met vreugde, maar vaak raken we zo verstrikt in de drukte dat we vergeten te genieten. Daarom willen we ons met Kerstboomaanhuis engageren om de aankoop van kerstartikelen terug eenvoudig en zorgeloos te maken.

De voordelen van Kerstboomaanhuis:

✓  6 jaar ervaring
✓  Aanbod van (kunst)kerstbomen in alle soorten en maten
✓  Aanbod van unieke kerstartikelen
✓  Levering van kerstbomen aan huis zonder extra kosten

Particulier en zakelijk

Naast het assortiment echte- en kunstkerstbomen gericht op de particuliere markt, biedt Kerstboomaanhuis ook zakelijke klanten de mogelijkheid om kerstbomen aan te kopen. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte via het contactformulier.

Wie zijn we?

Twee gedreven jonge mannen die houden van de sfeer van Kerst, maar die vooral ook de tradities van vroeger in ere willen houden.

Waarom Kerstboomaanhuis?

U houdt van eenvoud en service. En dit steeds aan een scherpe prijs! Na het bestellen van uw kerstboom houden we u per e-mail op de hoogte over de voortgang van de bezorging. Elke bestelling wordt binnen de 24 uur na aankoop behandeld.

Kerstbomen en het milieu

Onze echte kerstbomen worden gekweekt onder de best mogelijke omstandigheden op kwekerijen in Nederland, België, Duitsland en Denemarken. De kwekerijen zijn een belangrijke leefomgeving voor een enorme variëteit aan flora en fauna. Daarom werkt Kerstboomaanhuis uitsluitend samen met kwekers die het milieu volledig respecteren.

Ontvangt u graag een vrijblijvende offerte of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Tel.: +32 478 38 74 24 of via ons contactformulier